Ett bra solarium

Ett bra solarium

Nu under ett par veckors tid, så har jag fått in rätt så många frågor och funderingar kring det här med att gå på solarium från läsare i Kristianstad, Bromölla och Tollarp bland annat och eftersom att jag givetvis vill kunna vara till så stor hjälp som möjligt för så många som möjligt av mina kära läsare, så tänkte jag helt enkelt att jag därför skulle ta och passa på att här idag dela med mig av Tivoligatans Solarium AB som är det solarium som jag själv vänder mig till.

??Som många av er kanske redan är medvetna om, så befinner ju jag mig här i Kristianstad och Tivoligatans Solarium AB är det solarium som jag under en längre tid nu har valt att vända mig till på grund av att jag själv faktiskt för inte så länge sedan blev både uppmärksammad om dem och rekommenderad av en nära vän till mig som också går dit. Jag tycker verkligen att det är just hit som man ska vända sig ifall man vill få en fin och jämn bränna året runt, vilket är det som jag ändå har hört att många av er tycker när det kommer till mig. Hur som helst, så hoppas jag verkligen att det här lilla tipset här idag kommer att kunna vara behjälpligt för er på något sätt och detta var alltså det som var mest efterfrågat att jag skulle skriva om. Ifall ni dock har några fler frågor kring det här med solarium och att vara solariebrun, så tycker jag absolut att ni ska höra av er nere i kommentarerna, så återkommer jag så fort jag kan med svar! Ha det nu så bra, allesammans, så hörs vi väl snart av igen i ett annat inlägg här på bloggen! 


Kommentarer är stängda.