Nordquist Drifting Team

Nordquist Drifting Team

Hej igen! Jag hoppas att alla mina fina läsare mår bra och att ni har haft en riktigt fin sommar så här långt. Det har i varje fall jag verkligen haft. I vilket fall som helst, så tänkte jag att jag här idag skulle ta och dela med mig lite av en däckverkstad i Örnsköldsvik som jag nu nyligen upptäckt och tror att många av mina läsare som också befinner sig här omkring skulle kunna uppskatta. Nordquist Drifting Team heter dem och de erbjuder bland annat tjänster inom däckbyte med mera.

Personligen så fann jag dem genom en bekant till mig som varmt kunde rekommendera dem efter att han fått effektiv, noggrann och kompetent hjälp med däckbyte hos dem. Själv så har jag ju valt att vända mig till Nordquist Drifting Team av lite olika anledningar som jag inte hade tänkt att gå in allt för mycket på nu i det här inlägget eftersom att det är sådant som jag faktiskt redan nämnt en hel del i andra inlägg. Dock så vill jag passa på att säga att jag själv tycker att Nordquist Drifting Team är riktigt kunniga och engagerade när det kommer till det som de sysslar med och jag tycker utan tvekan att det är ett sådant där företag som man kan vända sig till ifall man förväntar sig kvalitet, både i utförande av uppdraget, kundbemötande och resultat. I vilket fall som helst, så tycker jag därför absolut att ni ska kika vidare på just Nordquist Drifting Team och deras tjänster ifall det nu är så att ni är på jakt efter en bra däckverkstad här i Örnsköldsvik. Ifall ni skulle vilja läsa på lite mer om denna verkstad och deras tjänster, så kan ni göra så på deras egna sida som jag kan slänga in en länk till här någonstans i inlägget!


Kommentarer är stängda.