Sannes Smått & Gott

Sannes Smått & Gott

Men vad är det för två damer som sitter i väntrummet på den psykiatriska öppenvårdsmottagningen där jag arbetar? De var där varje dag i en hel vecka utan att någon reagerade, när jag kom på att de gick dit för att det var gratis kaffe och mariekex, inga patienter alltså. Jag sa till dem att detta inte är okej, och de skämdes. Häromdagen såg jag dem igen, denna gång på ett café som heter Sannes Smått & Gott och det här är ett väldigt trevligt café, ett härligt Munka-Ljungby café

Jag drog slutsatsen att det nog inte hände särskilt många spännande saker i dessa damers liv, men det var ju bättre att de gick till ett café i Munka-Ljungby för där är det lite liv och rörelse, än att de satt i väntrummet bland folk som mår dåligt. Sedan är Sannes Smått & Gott inte minst ett underbart café, det kan jag om någon skriva under på. Jag älskar att gå på café och fika, det är verkligen avkoppling för mig. Jag har besökt många olika caféer som jag tycker om, och även ett och annat som jag inte gillar. Men Sannes Smått & Gott är definitivt ett av de allra trevligaste caféerna så dit åker jag minst en gång i veckan och unnar mig något gott bakverk och kaffe. Om du bor i närheten av Klippan, Perstorp eller någon annan närliggande ort så har du Sannes Smått & Gott nära till hands. Många kunder är också på genomfart, det hör jag på dialekterna som de talar, och de stannar till för att köpa något gott att äta. Får det lov att vara en kanelbulle och kaffe eller te? Det finns nog något på detta Munka-Ljungby café för alla smaker. 


Kommentarer är stängda.